Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

#designbylofsan

Idag var jag inbjuden till releasefesten för Lovisas kollektion av träningskläder som hon skapat tillsammans med Röhnisch

  

Röhnisch är ett av mina favoritmärken när det kommer till träningskläder på gymmet. Det är sköna, bra och snygga kläder som passar den kvinnliga kroppen. Ett samarbete med den fantastiska Lofsan kan ju därför inte gå fel. 

  

Det gör det inte heller. Löparkollektionen Running Limited edition har så fina kläder där funktionen kombineras med en kvinnlig touch. Det krävdes mycket styrka för att inte utöka min träningsklädesgarderob ytterligare. Jag hittade både fina linnen och ett par snygga kompressionstights jag mer än gärna vill ha. Kanske nästa månad…

  

Hittade fina Lina och min vän Teresa på festen. WHHM, Teresa? 😉

4 reaktioner på ”#designbylofsan

  1. Hej, jag tycker att det finns så himla fina träningskläder men jag personligen kan inte använda träningslinnen, letar alltid efter något med liten kort ärm, kan absolut inte använda linnen för det väller ut över BHn. jag är absolut inte överviktig men klarar inte av när det hänger över bakom armarna, allt fint är bara linnen där allt sånt hänger över.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *