Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Lördag

Idag har jag haft fullt upp! Dagen började med ett härligt spinningpass. Jag har så roligt med mina deltagare eller lördagskompisar som jag kallar dem :) Det är fullt varje lördag och idag kämpade vi oss upp för fyra backar. Den glädje och energi jag får av de passen är underbar. 

Efter spinningen åt vi lunch och började sedan avverka allt som ska fixas inför äldste sonens konfirmation imorgon. Morgondagen startar jag med ett löppass med den här snyggingen:

 

 

Han springer VM i 24-timmarslöpning om två veckor. Det ska bli så kul att följa.  

2 thoughts on “Lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *