Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Träningsmotivation

Inget är väl så bra för träningsmotivationen som att inte vara frisk nog att träna. Så är fallet för mig i alla fall. Min rethosta håller i sig och det känns snuvigt. Jag är dock pigg men vågar inte riktigt träna på allvar. Mitt försiktiga styrkepass i måndags var skönt och försämrade inget men ändå… Man vill ju vara smart. 

Jag kör ett kort yogapass istället. Som godis för kroppen.

   

 

Det jag skulle vilja är dock att köra ett pass med mina nya godingar

  

Mer om dem längre fram…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *