Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Lyxhelg med bakslag

Maken fyller år imorgon och som present hade jag bokat hotell och spa denna helg. Alla barnen hade hunnit bli friska med råge och efter en tuff period var det skönt att åka in till stan, bara jag och maken, för att umgås ett knappt dygn på tu man hand. 

Igår var vi ut och åt, strosade en stund och tog oss sedan till hotellet för att bara hänga. Söndagen skulle börja med lite löpning tillsammans för att sedan fortsätta på spa. Min förkylning och hosta satte stopp för den första punkten på agendan och en plötslig matförgiftning eller magsjuka dök upp hos maken på morgonen och satte käppar i hjulen för hans spavistelse. Eftersom spa:et var på hotellet fick han sova och jag gick på spa där jag bastade, simmade och fick massage. 

   

  

Kanske inte riktigt vad vi tänkt oss men vad ska man göra. Life happens.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *