Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Så klok

Det är sällan jag har dagar jag bara skrotar runt i sköna kläder. Alldeles för sällan har jag på senare tid insett. När folk hör vad jag fyller mina dagar med baxnar de: arbete på kontor, som PT, spinninginstruktör, gymnastiktränare, mamma till 3, gift med en elitidrottare, tränar ca 5 pass i veckan själv. Inte mycket tid att skrota runt. 

Idag lejde jag bort mitt spinningpass för att hinna lämna den sega förkylningen bakom mig och hitta den borttappade rösten. Det innebar en hel dag utan planer! Wow! Vi tog en långpromenad till en lekpark, gick på äventyr i skogen och sen hem och åt lunch. 



Bra grejer!

Jag har hunnit ligga i soffan, inte göra nåt förutom att pilka mig i naveln. Viktigt. Jag och mina tankar är ganska bra vänner. Eller som maken sa: ”Du har blivit så klok!”  Ja, det har jag faktiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *