Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Förkyld 

Nej, vad trist! En förkylning… Jag körde mitt spinningpass i lördags och det gick så himla bra. Fullt med härliga deltagare, nytt pass som fick massor med lovord och pigga, glada ben. Ett par timmar senare började jag känna mig frusen och på kvällen var förkylningen ett faktum. Däckad, helt enkelt. Söndagens långpass med en god gammal vän fick bokas om och hängig är bara förnamnet. Det började med Lilleman, 6-åringen som aldrig är sjuk, och sen blev jag och till och med maken sjuk. Han är verkligen aldrig sjuk. Tur att jag kan jobba hemifrån ibland. Idag behövdes det. Till mellis tog jag en smoothie fullproppad med godsaker för kroppen; grönkål, spirulina, chiafrön, banan, turkisk yoghurt och frysta hallon och blåbär. Nu måste jag väl bli frisk?Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *