Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Träningsfyllda dagar

I fredags fick jag ihop en en halvmara på min transportlöpning hem från jobbet. Mestadels barmark men också ett par kilometer isgata. Tur att jag hade mina Icebug.

(null)

(null)
Långpassen är viktiga ingredienser för ett behagligt marathon. Numera kör jag ca 3 långpass motsvarande minst ett halvmarathon i månaden men det tar tid innan kroppen kan tillgodogöra sig sådan typ av träning så pass ofta. När jag började köra långpass (mer än 90 minuter löpning) körde jag ett pass per månad. Till en början är det vanligt att känna sig riktigt sliten, trött och öm efter ett sådant pass.

I lördags instruerade jag mitt spinningpass i vanlig ordning. Igår, söndag sprang jag 4-minutersintervaller här hemma på löpbandet. Jag kompletterade detta med ett par överkroppsövningar.

Min måndag började när klockan ringde 4:45 imorse. Klockan 6 satt jag åter på instruktörscykeln och klättrade tillsammans med ett gäng grymma deltagare upp i bergen med våra spinningcyklar. Min träningsmåndag avslutade jag med lugn, välbehövlig hathayoga.

Imorgon vilar jag. For sure.

(null)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *