Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Blivande idrottsstjärnor – #allaharendröm

Häromdagen fick jag en reklamfilm skickad till mig.

Jag blev glad när jag såg filmen. Det är underbart att se glöden som finns hos många redan i unga år. Glöden som får även unga att trots motgångar kämpa vidare då de älskar det de gör och bara vill ha mer, utvecklas vidare. I Sverige satsar vi förhållandevis lite resurser på att utveckla talanger om man jämför med andra länder. Talanger som ger oss bättre förutsättningar att vinna internationella medaljer. Det vill Svenska Medaljlotteriet ändra på med kampanjen #allaharendröm.

Lotteriet är ett digitalt lotteri där hela överskottet går till Sveriges Olympiska Kommitté, Svenska Skidförbundet och Svenska Segelförbundet. Visionen är att man skall förverkliga fler idrottsdrömmar. Många stora svenska idrottsstjärnor är med och stödjer det, exempelvis Charlotte Kalla och Sarah Sjöström.

Jag hoppas mina barn kommer att hitta en idrott de älskar. Det ger så mycket mer än bara träningen i sig.

Inlägget är ett samarbete med Svenska medaljlotteriet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *