Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Vardagspussel och -pyssel

Vårterminen är igång med allt vad det innebär. Storeman tränar judo tre gånger i veckan, Lilleman tränar karate två gånger i veckan och jag är tränare i Lillans gymnastikgrupp en gång i veckan. Och det är bara barnens träning… Min egen träning får jag också till och det är tur att jag älskar att träna, annars hade det varit tufft att hålla mig motiverad. När klockan ringde 5:30 imorse undrade jag om jag verkligen älskade att träna, om det verkligen var viktigt att vara stark, om jag verkligen vill springa marathon. Svaret var: Ja.

(null)
Bild från imorse…
Självklart vill jag det. För att motivera mig manade jag fram bilder i mitt huvud som ger mig positiva tankar kring min träning: Känslan av min starka kropp, klippet i stegen när jag kör snabba intervaller i uppförslut på löpbandet, känslan av att närma mig målet på marathon och känslan av att börja veckan med att känna mig stark.

Mitt tips idag är att komma ihåg positiva känslor, bilder från det träningen ger dig. Plocka fram dem när det är skitväder och du ändå ska ta dig ut och springa, när det är alldeles för tidigt men det är din enda möjlighet att få träna den dagen eller helt enkelt när du hellre hade stannat i soffan. Plocka fram dem då och lås fast den känslan. Skicka vidare alla negativa känslor och tänk på det som gör att du väljer träning ändå. Din anledning. Ditt svar på frågan ”Varför?”

2 reaktioner på ”Vardagspussel och -pyssel

  1. Hej. Kom in på din blogg av en slump och jag blir uppmuntrad av det jag läser. Jag tycker att din blogg är det bästa jag läst på länge. Många tänkvärda saker. Jag känner mig framförallt glad och positiv. Fortsätt skriva. Du har verkligen talang för det! Mvh/ Tanja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *