Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Träning på morgonen

Som jag nämnde i ett inlägg häromdagen sprudlar gymmen av förhoppningsfulla människor som vill förbättra sin livsstil. Vi vet alla att det inte är lätt och vi har också en benägenhet att göra likadant år efter år men förväntar oss ändå andra resultat än de vi ofta får.

Det är ändå härligt att se hur gymmen fylls med tränande människor. Jag skulle vilja ge alla en hjälpande hand, ett lyssnande öra och kanske ett ord på vägen för att hjälpa dem framåt. Varje människa är givetvis olika och i behov av olika stöd men om jag fick ge ett enda råd är det ändå: Ställ inte så höga krav på dig själv!

Du duger oavsett hur många kilon du väger eller lyfter. Fråga dig vad du själv vill och varför.

Med ljusare tider blir det lättare, i alla fall om du frågar mig, att komma ut tidigt på morgonen och träna. Trots att jag var ledig idag hade jag ställt klockan för att ge mig ut och springa.

IMG_2047.JPG

IMG_2046.JPG
Termometern visade knappt -10 grader. Jag klädde på mig alldeles för mycket kläder. Har varit förskonad från löpning i kyla hittills i år så jag var nog lite ovan. Det var i alla fall vackert ute, även om själva kroppen var ganska tung.

En reaktion på ”Träning på morgonen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *