Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Slutet och början

Jag avslutade 2014 med ett långt löppass. 2 timmar var jag ute och sprang i snömodden med mina nya Icebug, Pytho2-L. De är den smalaste modellen. Hade velat ha ett par Anima, som är de lättaste Icebug, men de var för breda. Nåväl, har haft Pytho tidigare och älskat dem.

IMG_1991.JPG

En tillbakablick på året säger mig att det var året jag lärde mig massor. Om mig själv. Om hur jag fungerar och inte fungerar. Om hur det är dags att sluta vara alla andra förutom mig själv till lags. Om att jag gärna vill att alla ska tycka om mig men inse att det inte kommer att hända. Alla tycker inte om mig och det är helt ok. Det viktiga är att älska och vara älskad av dem som verkligen betyder något. Och att jag är omtyckt av dem trots mina fel och brister.

Jag har en ny syn på min träning. Mina tankar om mig och min träning har förändrats mycket de senaste månaderna. I praktiken kommer den inte förändras nämnvärt men i mitt huvud. 2014 var året som yogan på allvar klev in i mitt liv. Det är helt fantastiskt!

IMG_2009.JPG

När jag nu ser framåt in i detta år som precis börjat planeras två marathon: Stockholm och New York. Min träning kommer att, även fortsättningsvis, bestå av löpning styrketräning och yoga. Och återhämtning däremellan. För kropp och själ.

2015 blir ett toppenår! Vad är dina tankar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *