Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Långa intervaller och vinterlek

Efter en sen frukost klädde vi på oss och letade fram rattkälke och stjärtlapp i nysnön. Det gäller att passa på här i Stockholm. Snön lär inte stanna.

IMG_1977.JPG
Vi letade oss bort till en liten backe och upptäckte att man spolat en isrink alldeles i närheten. Kul! När vi sedan kom hem hittade jag ett gäng skridskor. En omgång slipning och de är redo. Hoppas det inte hunnit smälta för mycket innan vi hinner åka.

På eftermiddagen roade barnen sig själva så jag passade på att köra ett intervallpass på löpbandet. Jag körde långa intervaller efter sedvanlig uppvärmning. 3-minutersintervaller följt av en minuts ståvila. Helt ostört kunde jag springa. Underbart!

IMG_1980.JPG

IMG_1981.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *