Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Äntligen fick jag svettas!

Som jag skrivit om har det inte varit möjligt för mig att träna under vår vistelse hos mamma och pappa. Den varmaste dagen var det -23. Då springer inte jag. Inte heller åker jag skidor. Maken slängde på sig andningsmasken en av dagarna.

IMG_1921.JPG
Den ser till så att inandningsluften blir till plusgrader även vid ovan nämnda köldgrader. Jag hade kunnat låna den men när man är så frusen som jag är blir det omöjligt att klä sig tillräckligt.

Inte hela världen att inte få träna hårt en kort period. Det är bra att vila ordentligt då och då. Idag började vi vår hemresa och känslan att få svettas ordentligt på löpbandet och sedan lyfta tungt på hotellet var obeskrivligt skön!

IMG_1938.JPG

IMG_1924.PNG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *