Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Träning

Jag har minskat träningen men inte slutat helt. Det skulle inte fungera för mig. Jag håller på och hittar mitt sätt att hantera stressen. ”Vad var det jag sa!” och dylika påståenden är säkert välmenande men inte särskilt konstruktiva. Olika personer klarar olika mycket. Olika personer behöver olika vägar ut och vidare.

Förra veckan blev det ändå 5 träningspass: Intervaller och yoga, styrketräning, bikramyoga, spinning och distanslöpning. Lite dålig på att skala bort träningen som är en så naturlig del av mitt liv. En stor förändring är dock hur jag tänker på träningen. Betydligt högre grad av positiva associationer nu.

IMG_1676.PNG
Jag försöker att inte styra min träning så mycket just nu. Går mer på strukturerad känsla. Har en tanke som är formbar.

Denna vecka vill jag springa ett längre pass, minst 90 minuter, och köra ett styrkepass. Utöver det blir det sista spinningpasset innan juluppehållet: Lucia racet på lördag. Det ska bli riktigt roligt. Ett tävlingsliknande pass inför julhelgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *