Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Nu känns soffan bra!

Ett bra beslut idag. Lever på det en stund.

Har precis avslutat ett fyrverkeri av intervaller på vårt älskade löpband. Det är ganska nytt men välanvänt och jag är nästan lite kär i det. Det gör det så lätt att få till träningen utan att tumma på familjeliv eller sömn.

IMG_1616.JPG

IMG_1617.JPG
Som bildkvaliteten antyder behöver vi dock fixa till lite mer ljus i vårt lilla löpbandsrum. Själv såg jag ut som ett fyrverkeri på bandet med alla färger.

Som god avslutning på träningen tvingade jag med min stele make på en stunds yoga. Bra där, Jessica!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *