Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Ett ovanligt beslut

Idag gjorde jag något som är olikt mig men kanske är det en prövningens tid som inspirerar fram snabba beslut. En önskan att göra annorlunda. Hitta ljusglimtar.

Idag fixade jag en riktigt härlig ljusglimt. Efter ett snabbt beslut med maken i ryggen bokade jag mig en plats på New York Marathon 2015! Jag åker med två fina vänner men det är förstås 11 månader kvar. Vilken skjuts för träningsmotivationen! Första gången till USA. Spännande!

Idag blir det intervaller för att fira.

5 thoughts on “Ett ovanligt beslut

  1. Hej! Jag tänkte bara tipsa om en tävling på min blogg där man har chans att vinna en bilbarnstol till ett värde av 3000kr! Titta gärna in och var med och tävla! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *