Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Fartlek innan tävling

Igår gav jag mig ett fartlekspass inför Tunnelloppet imorgon. Jag var ute i ca 30 minuter och lät kroppen försiktigt känna på lite fart. Det gick men det var tungt. Kanske kan ett spinningpass innan loppet imorgon ge nåt – not! Haha, inte världens bästa uppladdning men skit samma.

IMG_1575.JPG
Just nu är jag bara inställd på en trevlig mil imorgon och det känns bra att veta att min kropp kan riva av en mil egentligen när som.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *