Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Snäll träning

Jag är inte hundra procent just nu och behöver lite extra kärlek och omtanke, framförallt från mig själv. Jag är riktigt imponerad av hur jag lyckats tagga ned mina krav och förväntningar på mig själv. Nån gång ska väl även det hända.

Idag står tuffa intervaller på schemat men jag förvandlar det passet till kort, lätt jogg plus lite yoga. På lördag väntar Tunnelloppet. Tanken från början var att maxa, pressa och persa stort. Jag ville ha en skön inspiration till fartfylld löpning. Nu blir det kanske inte så fartfyllt men en skön löptur tänkte jag ha. Förmodligen ingen herrejösses-tid men helt ok ändå.

Jag inså dessutom att min uppladdning blir ett spinningpass – samma dag. Jag håller i mitt spinningpass på morgonen och åker sedan in för att tävla… Oh well…

En reaktion på ”Snäll träning

  1. Tror det kommer bli svårt att ”persa” på Tunnelloppet, det kommer nog att vara trångt. Dessutom har det förvarnats om att det är tuff bana. Bra att du vågar ”hoppa” ett pass om du inte känner dig helt 100, förhoppningsvis kan du ta igen det längre fram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *