Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Parken Zoo

Jag hade tur och vann inträde till Parken ZooMaries blogg. Hela familjen hängde med på en mindre roadtrip till Eskilstuna för ett kyligt men soligt besök i djurparken.

IMG_1445.JPG
Ingen av oss hade varit där tidigare. Alla var lika nyfikna. Vi gillar djur i vår familj och var riktigt spända. Skulle alla djur våga sig ut i kylan? Ja, nästan alla visade det sig.

IMG_1448.JPG
Gibbonaporna var ju för söta. Snabba, smidiga och nyfikna.

IMG_1449.JPG
I Lilla Zoo kom vi nära djuren och fick klappa en afrikansk dvärgsget.

Alpackorna låg och tittade nyfiket på oss:

IMG_1450.JPG
Jättesköldpaddorna var…jättestora!

IMG_1451.JPG
Vilka fantastiska djur!
Både jag och maken var dock mest imponerade av:

IMG_1452.JPG

IMG_1453.JPG
Geparderna! Wow! Vilka ståtliga djur! Tänk om man skulle få se dem rusa fram med all sin fart. Det vore häftigt.

Vi var alla överens om att Parken Zoo var lagom stort. Man kom nära djuren och behövde inte promenera jättelångt. Vi var där i fyra timmar inklusive lunch och tog det riktigt lugnt när vi gick. Parken Zoo har även ett utomhusbad och en nöjespark som är öppen under varmare årstider.

Vår vistelse avslutades med en tur med tåget:

IMG_1456.JPG
Det var bra. Då fick vi lite mer information om djuren, hur de hotas av människans framfart och vad vi kan göra för att hjälpa dem.

Vi kommer gärna tillbaka och besöker djuren igen och även nöjesparken förstås!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *