Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Höstlovsledig

Jag passade på att ta semester ett par dagar nu när det är höstlov. I Stockholm har vi idag lite kyligare väder men sol. Vi passade på att ta oss till centrum för en fika med efterföljande lekparkshäng.

IMG_1405.JPG

IMG_1406.JPG

IMG_1407.JPG

IMG_1408.JPG
Ett paket från Áhkká låg och väntade på mig. Nu har Renata Chlumskas kollektion för märket släppts.

IMG_1419.JPG
Passande för minusgraderna utökade jag mössförrådet med en snygg sak från Kari Traa.

Nu ska jag laga en lättlagad, snabb och god lunch till mig och kidsen. Mer om detta senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *