Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Gymmet som lekstuga

Min utbildning i ledarskap går vidare och det är riktigt utvecklande. Jag lär mig mer om mig själv varje dag.

Idag började vill 9:30 och på utbildningskontoret finns ett lyxigt gym. Jag var nästan själv i gymmet. Det är som att släppa in ett barn på ett lekland. Rygg och axlar stod på schemat och i vanlig ordning fick sig musklerna en rejäl genomkörare. Passar perfekt när man ska sitta i skolbänken en hel dag.

IMG_1398.JPG
Jag kämpar vidare med chinsen men skulle behöva hjälp att komma vidare. Hur utökar jag dem?! Känns som jag tragglat en evighet utan att komma någon vart. Har jag väldigt tunga byxor kanske 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *