Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Lördagsfys och lördagsmys

Det var lite trötta ben idag på instruktörscykeln men även de kom igång tillslut. Ett fullsatt pass med ett glatt och taggat gäng cyklister, kan man börja en lördag bättre. Jag får så mycket energi tillbaka från mina deltagare.

Just nu går min träning till stor del på känsla efter en lite tyngre period bakom mig. Tre löppass i veckan kvarstår men dess innehåll styrs mycket av känsla. Jag behöver känna nöjet, njutningen att jag får styra och tycka om alla pass. Det gör mig starkare även om det inte är den mest optimala vägen mot målet. Eller så är det just det det är. Hade jag pressat mig hade det rent teoretiskt tagit mig närmare målet. Ibland behövs dock annat i kortare perioder. Snart är jag på banan igen.

Dagen är fullbokad med diverse ärenden och avslutas med middag borta hos bekanta.

IMG_1260.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *