Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Test: Flipbelt

Jag har aldrig kunnat ha vätskebälten eller dylikt. De åker bara upp och irriterar, måste justeras. Därför blev jag väldigt nyfiken när jag på mässan inför årets Stockholm marathon fick syn på Flipbelt. Det blev snabbt populärt och liksom med mycket annat köpte maken ett åt mig. Jag har alltså inte fått produkten utan köpt den själv.

IMG_1375.JPG
Vad tyckte jag då? Flipbelt är riktigt bra! Den satt som en smäck, rörde sig inte en millimeter. Som en extra byxlinning. Lätt att sätta ner grejer i och lätt att ta ur dem. Inga hoppande, skramlande nycklar i fickan. iPhonen ryms lätt i en ficka. Tricket är nog att hitta rätt storlek. Bältet ska ju sitta tight.

Bältet testades ordentligt på ett långpass, transportlöpning, från jobbet och hem tillsammans med maken.

IMG_1371.JPG
Rekommenderas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *