Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Vår- och sommarinspiration

Denna vecka är fylld med pressdagar. För en som aldrig får nog av träningskläder och skor är det superkul att få en titt på vad som kommer. Det gläder mig att man inte räds färger och nytänkande!

IMG_1293.JPG
New Balance har både diskreta och riktigt färgglada skor. Jag gillar att man inte bara satsar på rosa eller lila för kvinnor även om jag själv älskar dessa färger.

Icebreaker med sin underbara merinoull kör också en färggladare stil och fortsätter med sitt sköna yogalinne som har inbyggd BH.

IMG_1294.JPG
Den gröna jackan kommer från Helly Hansen som har coola detaljer i form av silver i spetsmönster utan att ge avkall på funktionen. Kul!

Merrells fokus ligger på traillöpningen nästa säsong och de har skor med mer dämpning och högre drop. De har dock kvar sina sköna skor med barfotakänsla i läckra färger.

IMG_1295.JPG
Jag vill ha allihopa!

Jag avslutade min arbetsdag med att träna en PT-kund i Humlegården. Hemma vankas middag och bastu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *