Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Träna med barnen

Idag ville Lilleman hänga med på min löptur. Häromdagen cyklade han när maken var ute och sprang och idag ville han hänga med mig. Det var lite tungcyklat idag och jag fick putta på ganska mycket men han gillade det och tycker om att få träna sina muskler. När barnen hänger med får de bestämma tempot. Vi peppar dem att kämpa i lagom mängd. Det får inte bli tråkigt och ett måste. Kul är ledordet! Det ska kännas roligt både innan och efter passet.

IMG_1268.JPG

IMG_1267.JPG
Själv gillade jag sällskapet. Barnen är så finurliga och har så spännande tankar. Lilleman frågade mig mycket om min träning: ”Brukar du stanna mycket när du springer?” Nej, svarade jag men vi stannar om du vill.

Äntligen är jag frisk! Jag vill verkligen inte missa löpningen när hösten är så fin som den är nu.

IMG_1266.JPG
Imorgon blir det yoga. Som jag längtar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *