Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Långpass med läskigt möte

Igår morse drog jag ut på ett kortare långpass. Lite roligt uttryckt men det var ”bara” 90 minuter löpning. I min värld ett kortare långpass. Kortare än så blir aldrig ett långpass för mig. Oftast springer jag minst 2 timmar. Igår hade jag inte 2 timmar att avvara.

Jag visste att jag ville ut i terrängen. Ut i vacker natur. Vilken tur att jag bor i skärgårdskommunen! Jag tog mig ut till ett naturreservat och in i vad jag trodde var ett område med kanske lite får.

IMG_1185.JPG

IMG_1186.JPG
Jag får en sådan kick när jag springer i svår terräng och ”hittar rytmen” trots de hinder naturen hittar på. Humöret var på topp och energin flödade. Jag fullkomligen studsade fram. Ända tills jag nästan krockade med boskap. Det var inte en vanlig ko. Det var höglandsboskap. Du vet sådana där håriga kor med riktigt långa, spetsiga horn. De började gå mot mig och jag gick sakta för att inte trigga igång några aggressiva instinkter ifall där fanns några. Funderade om jag skulle ringa pappa för att ta reda på om de kan vara farliga. Jag valde ändå att lugnt och stilla gå därifrån samtidigt som blicken flackade, letandes efter snabba flyktvägar. Jag överlevde.

Trots detta möte, som jag ändå tror var ganska trevligt nu så här med facit i hand, var det en väldigt skön och trevlig löptur. Benen var pigga och detta var som sagt på morgonen, innan hällregnet kom. Nu är hösten här och med den en massa fantastiska löpturer i krispigt höstväder.

One thought on “Långpass med läskigt möte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *