Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Dagens chins och personbästa!

Fjärde passet denna vecka blev ett bra styrketräningspass. Äntligen ett bra pass! Chins, chins och chins och avslutningsvis marklyft. Jag har ju tidigare berättat hur yogan börjar släppa på min spända rygg. Jag märker förändringarna mest i min styrketräning. Idag ökade jag på vikterna i marklyften och kunde köra 60 kg. Det är bra för mig eftersom det är 60 kg utan kutrygg. Jag kan lyfta tyngre men vill hela tiden ha en fin rygg. För mig är det inte personbästa att slita upp stången med dålig teknik. Alltså harvar jag på.

IMG_1107.PNG
Med yoga och styrka.

Helgen ägnas åt mitt spinningpass, som är mer än fullbokat, och min nya karriär som gymnastikledare! Utöver det blir det full närvaro med familjen.

IMG_1101.JPG
Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *