Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Solsemester i Turkiet

Bloggen är inte prio ett under vår vecka här i Side, Turkiet. Inte heller telefonen. Sorry om jag är lite svår att nå men jag väljer bort detta till förmån för odelad uppmärksamhet till familjen. Vi bor på en Sunwing resort och har för allra första gången all inclusive. Vi var lite oroliga för en orgie i pommes och hamburgare. Detta finns men framförallt finns massor av annat att välja. De fräschaste bufféer finns att äta från morgon, lunch och middag.

IMG_0898.JPG

IMG_0902.JPG
Dagarna spenderas i vatten och Lilleman inspirerades av sin kompis Ebba, som lärt sig simma utan puffar. Nu är han nära! Lillan vill också men har en liten bit kvar.

Min förkylning har lämnat mig ifred och igår började jag träna. På hotellet finns gratis gym och SATS-klasser. Igår var jag enda deltagaren på yoga och fick privatlektion. Imorse sprang och styrketränade jag. Jag, som aldrig svettas så det rinner hur mycket jag än tar i, svettades floder i det varma gymmet.

IMG_0922.JPG
Vi har också testat hamam på hotellets spa. Vi fick först 30 minuter tvätt och sedan 30 minuters massage. Det var nog den skönaste massagen jag någonsin fått! Så sjukt duktig massör. Storeman, som nu är 14 år, erbjöd sig att vara barnvakt medan jag och maken var på spa tillsammans. Fantastiske kille!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *