Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Immersive Fitness med Les Mills

Igår var jag inbjuden av Terese att testa Les Mills stora nyhet, Immersive fitness. Detta är fitness på en helt ny nivå menar Les Mills som nu turnerar världen runt med detta rykande heta koncept. Detta erbjuds för deras klasser i Cykel, Body balance, Grit, Body Combat och Body Jam. Jag fick testa The Trip, cykelklassen på 30 minuter.

Innan hade jag läst på Tereses blogg om hennes resa till London där hon fick testa detta och blev väldigt nyfiken. Generellt är jag lite skeptisk mot när man gör träningen för avancerad och nästan glömmer vad det var man ville ha ut av det hela. Med detta… WOW! Jag satt och flinade hela passet. Det var så häftigt! Tänk dig ett spinningpass på Cosmonova i 3D. Vi cyklade genom en stjärnhimmel, in i en stad. När vägen svängde hängde man med, även om vi satt på helt vanliga spinningcyklar. Spinning med inlevelse x1000!

IMG_0872.JPG

IMG_0868.JPG
Jag och Linda satt och skrattade åt varandra hela passet.

Om du får chansen att testa – gör det! Så himla kul!

2 thoughts on “Immersive Fitness med Les Mills

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *