Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Morgonträning

Jag tycker bäst om att träna på morgonen. Då är jag som mest fokuserad och piggast i kroppen. Det brukar dessutom vara riktigt lugnt på gymmet. Imorse tränade jag kl 06:30. Galet tidigt men det är inte så att jag kliver upp senare om jag inte tränar. Då åker jag istället till jobbet tidigare. Jag kliver mycket hellre upp tidigt och kommer hem tidigare än tvärtom. Tidvis var jag själv i gymmet. Det är så skönt att kunna köra precis det jag tänkt utan att vänta.

IMG_0808.JPG
Idag var det intervaller på löpbandet som stod på schemat: 3×2 minuter, 3×1 minut och 3×30 sekunder.

Efter intervallerna fortsatte jag nöta mina chins. Jag anade ett liiitet framsteg idag.

Förutom löpning och styrka fortsätter jag med yogan. Den ger mig otroligt mycket! Nu har jag fått min make med på tåget. Nu vill även han yoga varje dag. Fantastiskt för kropp och själ. Häromdagen kom jag upp i huvudstående. En stor vinst för mig som kan vara lite feg. Jag har trott att jag ska bryta nacken men med hjälp av yogan har jag hittat självförtroendet att göra det. Och det var ju ganska lätt när jag väl kände lugnet.

IMG_0801-0.JPG
BH-chock!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *