Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Släpp telefonen!!

Häromdagen åkte hela familjen till stranden för ett eftermiddagsdopp. På badplatsen fanns några familjer kvar som ännu inte åkt hem för att äta middag. Det var lugnt och skönt. Varmt i luften och hyfsad temperatur även i vattnet. Till och med för en badkruka som mig.

Jag gick upp och satte mig på filten efter ett dopp. Maken var kvar i vattnet. Snett bakom mig, kanske 10 meter från vattnet satt en ensam mamma. Hennes 2-3 åring var själv i vattnet. Hon höll på med sin telefon. Hon tittar upp från telefonen och rusar plötsligt fram till vattnet. Där kämpar pojken för att komma på fötter. Hon plockar upp honom. Han hostar, gråter och kräks upp vatten. Han hade tur.

Jag hoppas hon lämnar telefonen nästa gång. Jag hoppas hon sätter sig närmare honom. Jag hoppas hon är med sin lille pojke i vattnet.

Jag skriver inte detta för att döma henne. Jag skriver det för att många av oss behöver ett wake up call. Även om jag grejar med min telefon alldeles för mycket stannar den i väskan när jag badar med barnen. Det går så fort när det går illa och jag skulle aldrig förlåta mig själv. Detta fick mig att tänka på hur min telefon tar alldeles för mycket av min dyrbara tid. Tid jag hellre spenderar irl med dem som jag tycker om.

Du kanske får vänta några timmar på ett svar på ditt mail eller sms men så får det bli. Släpp telefonen du med.

Kram och ta hand om dig ❤️

One thought on “Släpp telefonen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *