Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Sjukdom och träning

Tränade idag efter en dryg veckas förkylning. Var till en början svag, kallsvettig. Sen fick jag mig ett gott skratt när jag kollade mig i spegeln, med skivstången i högsta hugg och såg…min spegelbild och jag hade solglasögonen på mig fortfarande… Aha, därav alla blickar… Ok, jag är cool men nån måtta får det vara.

Jag körde ett helkroppspass med lite lugnare tempo och vikter. Jag gör alltid så första passet efter sjukdom. För säkerhets skull. Jag tränar aldrig med sjukdomskänsla i kroppen , aldrig med halsont, hosta, bihåleont, matthet, konstig puls. Det är inte värt det. Därför tar jag det försiktigt även när jag sedan känner mig frisk. Ett tips till; träna aldrig under penicillinkur heller. Kroppen jobbar för fullt med att ta bort infektionen och du vet inte när infektionen är borta. Även om du är symtomfri är du under en stark medicinkur. Du hinner träna. Jag lovar.

20140710-170235-61355702.jpg
Och vad skönt det är när man sedan kan träna igen. Magiskt!

Om du är osäker om du är frisk nog att träna är det ett tecken på att du behöver vänta lite till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *