Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Plats finns!

Lata semesterdagar fortsätter. Värmeböljan gör mig tröttare eftersom jag drog på mig en förkylning förra veckan. Äntligen börjar den dock klinga av och jag kan inte hålla mig innan jag får träna igen. Imorgon hoppas jag vara redo för ett pass på gymmet.

20140708-181547-65747140.jpg

20140708-181546-65746208.jpg
Även om det mesta går på halvfart fortsätter jag med jobbet som Personlig Tränare. I och med lite stillsammare läge på de flesta under sommaren har jag platser tillgängliga både för online- och fysiska PT-kunder. Hör av dig på jessica@jatraning.se om du är redo!

Mitt tips är att hålla igång även under sommar och semester. Då slipper man uppförsbacken efter sommaren som det kan innebära att hitta tillbaka till hälsosammare rutiner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *