Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Sjukstuga

Lyckligtvis är mina barn sällan sjuka. Lagom till semesterns start blev Lilleman snuvig, Lillan blev först snorig och sedan spenderades hela gårdagen i magsjukans tecken. Hon som vanligtvis sprudlar av liv och glädje låg stilla och tyst i soffan. Stackars lilla! Själv fick jag lite ont i halsen och kände mig lite hängig. Dagens inplanerade långpass fick ställas in och idag har jag och kidsen skrotat runt hemma. Lillan är tillbaka till sitt glada, energiska jag. Storeman har förbarmat sig över Lilleman och underhållit honom.

20140702-180557-65157682.jpg
Vi är på väg tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *