Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Snabbare!

Jag märker att jag har det i mig – snabbheten. Genom små justeringar av träningsupplägg och genom att springa lite mer obekvämt inser jag att jag kan bli snabbare. Bara på en veckas tid har jag ökat, framförallt självförtroendet.

20140701-183140-66700699.jpg
Distanspassens fart har fått öka då jag insett att jag hållit mig en bit under 75% av max och inte 75%. Skillnad. Justeringar som kommer att göra skillnad.

Ikväll blir det kvällsarbete. PT-kunder behöver träningsprogram och schema för semestern. Jag fixar program som funkar var de än är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *