Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Tempopass

Min väg mot snabbhet har börjat. Jag har insett vad mitt problem är: Jag gillar att springa komfortabelt. Jag är bra på att springa länge i ett bekvämt tempo. Det är slut med det nu. Nu ska sköldpaddan bli snabb.

Idag började en ny typ av tempopass för mig. 10-20-10 10 minuter uppvärmning, 20 minuter tempo och då ska det vara med kräktempo, 10 minuter nedjogg. Jobbigt. Jobbigt men roligt. I ett strilande regn sprang jag frustande fram.

20140628-202801-73681149.jpg
Inte mycket komfort här inte. Bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *