Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Semester!!

Äntligen semester!

I år kändes vägen hit lång. Däremot har jag blivit betydligt bättre på att uppskatta vardagen och inte bara längta framåt. Viktigt, tycker jag. Man kan ju inte bara leva för helgerna eller semestern för den delen. Dock är semestern uppskattad. 4 veckor oavbruten semester med lite turer inom Sveriges gränser.

20140627-191553-69353293.jpg
Även jag har annat än träningskläder :)

Men nu ska jag gå och basta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *