Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Måndag och nedräkning

Idag tar jag en välförtjänt vilodag från träningen. Förra veckan bjöd på tre löppass och två styrketräningspass. Jag gillar att styrketräningen numera är lika regelbunden som löpningen. Båda behövs om jag vill bli en bättre löpare. Denna vecka går jag på ett nytt schema från min löparcoach. Nu går fokus mot snabbhet samtidigt som min kropp ska bli bättre på den längre löpningen. Den ska tycka bättre om marathon helt enkelt.

Jag har insett att anledningen till att jag inte riktigt kommer till nästa nivå med löpningen är att jag gillar komfort för mycket. Jag måste pressa mig längre ur min komfortzon, oftare. En snabb titt på löpschemat skvallrar om att min komfortzon kan kyssa mitt a**.

Fredag är min sista dag innan semestern. Jag vet inte om den någonsin varit så efterlängtad!

20140623-175129-64289759.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *