Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

BOB Revolution SE Duallie

BOB Revolution SE Duallie ska vara en vagn utformad för både vardag och äventyr. Den ska fungera lika bra för en tur på stan som i svårare terräng.

Jag och min familj har fått möjlighet att testa vagnen och har hunnit vara ute på olika typer av promenader.

20140608-090558-32758636.jpg

20140608-090556-32756633.jpg

20140608-090559-32759717.jpg

20140608-090557-32757543.jpg
Vi tog en långpromenad häromdagen och gick via omvägar i skogen till en ny lekpark en bit bort. Vägen gick via asfalt, grusväg och stig. Både jag och min man, som är betydligt olika i längd, tyckte att vagnen är lätt, smidig och följsam att köra. De rejäla hjulen, där det främre snurrar fritt, gör att den rullar och svänger bra. På svårare stigar går den fortfarande bra att köra. Dessutom är fjädringen bra vilket gör att barnen sitter bra utan att det ”skumpar” för mycket. Sätena för barnen är ombonade och ergonomiskt utformade.

Igår åkte vi kommunalt in till Södermalm. Packningen låg i korgen under vagnen. Bussen var redan full med barnvagnar men BOB Revolution SE Duallie går snabbt och lätt att fälla ihop; två enkla handgrepp och 10 sekunder senare var den som en större väska. Sen att maken fick stå och hålla upp den under ca en halvtimme är en annan sak… Vi kom med i alla fall. Tur att han är stark! Ska man packa in den i bilen tas hjulen av i ett nafs.

Inne i stan möts man av andra utmaningar med barnvagn. Den enda nackdelen jag ser med denna vagnen är att den är förhållandevis bred. Den går därför inte att köra i alla rulltrappor och vi med barn vet ju hur fräscha hissarna är runt de kollektiva färdmedlen… Däremot går den mycket bra att köra över t.ex. trottoarkanter och på kullersten där barnen satt bekvämt. Vi valde dessutom att promenera från Medborgarplatsen, längs Götgatan, förbi ett Slussen under ombyggnation, över Gamla Stan och in i Kungsträdgården mitt under Smaka på Stockholm. Behöver jag säga att det var ganska mycket folk? Men som sagt, lätt att styra och köra och inga större problem trots folkmassorna.

En bra vagn för både vardag och äventyr, som sagt.

One thought on “BOB Revolution SE Duallie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *