Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Luften gick ur

Tankarna är många efter lördagens Stockholm Marathon. Varför blev det som det blev? Vad hände egentligen? Idag känner jag mig som om luften gått ur mig. Ledsen för att det inte blev den upplevelse och det resultat jag hoppats på. Det går inte att säga att jag hade mer i kroppen eftersom magen uppenbarligen tyckte annorlunda. Jag vet också att jag hellre släpar mig i mål än att kliva av. Det var det som hände i lördags. Jag släpade mig i mål. Inte många hade gjort samma sak. Bra eller dåligt, inte vet jag.

Där och då kände jag att detta gör jag aldrig om. Aldrig mer denna misär. Redan samma kväll kände jag att det inte var omöjligt. Idag vet jag att jag kommer göra om det. Självklart måste saker förändras. Jag måste göra annorlunda.

Nu väntar två veckors löpvila. Det var bestämt redan innan. Foten ska få vila ordentligt. Huvudet ska få vila från löpning. Jag kommer att träna annat dessa veckor.

I’ll be back!

20140602-150803-54483113.jpg

4 thoughts on “Luften gick ur

  1. Jag lider verkligen med dig och förstår hur tungt det måste ha varit när inte magen vill vara med. Ömma fötter kan man stå ut med, men magen – nej fy!! Hejar och tror på dig, att du kommer igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *