Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Kom och heja!

Imorgon smäller det! Klockan 12:10 går startskottet för mitt 5e Stockholm Marathon och det ska bli riktigt roligt. Självklart hoppas jag på att putsa på mitt pers som är 4:34 men jag vet också att jag har en fot som förmodligen kommer att bråka. Jag skulle kunna lägga energi på det, sura och låta det lägga en skugga över mitt lopp men det gör jag inte. Jag älskar ju Stockholm Marathon och skulle inte ställa upp om jag inte såg fram emot det. Det ska bli superkul!

Givetvis kommer det bitvis att vara tungt, det är ju ett marathon, men det kommer framförallt vara kul. Vid svackor har jag olika mentala bilder jag letar fram; personer som inspirerar mig, inte bara riktigt vassa löpare utan även de som springer trots besvär. Om de kan springa utan gnäll så kan jag det! Jag tänker också mycket på hur stark jag är, för det är jag. Jag visualiserar hur jag vill se mig och det gör att jag också lättare känner mig så.

Om du vill följa mig är detta nummer du ska kika efter:

20140530-164038-60038311.jpg
Imorgon, när jag vet väder och vind, lägger jag upp en bild på Instagram (@hejamamma) på min outfit så blir det lättare att veta vad du ska kika efter.

Lovar du skrika högt?

En reaktion på ”Kom och heja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *