Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Utomhusträning med sällskap

Idag var jag med på Millas och Annas utomhusträning: Get out to work out. Vi var väl ca 40 kvinnor som tränade cirkelträning i ett Humlegården som badade i sol. Perfekta förutsättningar med andra ord. Passet bjöd på 10 stationer där vi sammanlagt körde 3×45 sekunder i grupper om 4 stycken. Jag körde med Sabina och Elin:

20140517-152957.jpg
Vi kämpade bra! Jag tränar sällan med sällskap och sällan olika former av gruppträning eftersom jag styr min träning utifrån specifika syften där gruppträning sällan är det bästa alternativet. Därmed inte sagt att det inte skulle ge effekt. Dessutom är det ju roligt att träffa andra likasinnade. Det som slår mig allt oftare är hur vi blir fler och fler kvinnor som vågar och vill träna hårt. Coolt med kvinnor som ser riktigt starka ut! Och vilka pannben!

Med mig hem fick jag en trevlig goodiebag som bland annat innehöll strumpor, trosor och olika drycker.

Jag kommer fler gånger!

20140517-153615.jpg

20140517-153630.jpg
Testade lite nya kläder från Newline. De är ju så bra!

2 reaktioner på ”Utomhusträning med sällskap

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *