Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Måndag är ännu en bra dag

Jag fortsätter jobba med närvaron. Carpe diem låter så klyschigt men ändå, inte så tokigt. Jag vill vara här varje dag och inte bara längta till lediga dagar. Det kräver aktivt tänkande av mig. Det kräver att jag berättar för mig på morgonen, tidigt, att jag inte ska tänka på vilken dag det är i relation till fredag utan att det är ännu en dag i mitt liv. Ännu en dag som jag har makt över. Det funkar! Jag vet att det låter som luddigt snack men det funkar. För mig. Jag tar ansvaret för makten finns hos mig.

Idag fick jag se en fin bild på mig och Teresa från i lördags:

20140428-162200.jpg
Bilden är tagen av Sofie, en stenhård kvinna och förebild för mig. Bilden visar så bra min kärlek till löpning, även om jag hade ont… Behöver jag säga att jag längtar till maran om en månad!

Idag är träningsvärken påtalande efter gårdagens pass. Gött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *