Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Vad gör jag nu?

Bit ihop och kom igen. Inget annat. Jag har brutit två lopp i mitt liv och detta inom ett år. HATAR det. Hjärnspöken dyker upp, bråkar, irrrrrriterar. Samtidigt vet jag, innerst inne, att gårdagens beslut var rätt och om jag nu (vilket jag inte tror) skulle vara nära en bruten mara om en månad får de bannemig bära mig av banan. Släpa mig i håret. Det enda som kan stoppa mig är sjukdom.

Foten mår sådär. Jag har fortfarande ont och har gjort nåt jag aldrig gör och som jag generellt är emot; jag har smort på Voltaren gel. Enbart för att bli av med det så fort som möjligt och kunna få till mer löpning innan maran. Jag vilar foten från löpning fram till onsdag. Håll tummarna att det funkar bra då.

Idag började jag dagen med ett kötta-pass på ett helt folktomt gym – perfekt!! Där kunde jag rumstrera runt, slita, vråla och bli av med alla aggressioner. Så otroligt skönt!

20140427-204302.jpg

20140427-204323.jpg

20140427-204336.jpg
Kolla ådrorna :)
I’ll be back, folks!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *