Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Längtar efter träning!

Nu har jag snart varit förkyld i en vecka. Usch, vad trist! Eftersom större delen av min umgängeskrets tränar, och tränar mycket så möts jag hela tiden av deras läskande träningsbilder. Vill också! Som jag sagt tidigare så behöver jag träning för min fysiska och psykiska välmående. Det är jag övertygad om att alla gör. Alla behöver träna med verkligen inte på samma sätt.

Utöver regelrätta träningspass tror jag också att vardagsmotionen behöver snäppas upp. Hur är det egentligen med trapporna framför hissen? En promenad till jobbet eller varför inte hoppa av en hållplats tidigare? Vi behöver mer träning än kanske 3-4 pass per vecka. Jag tror också på vikten av den friska luften.

Samtidigt tror jag på hållbara, långsiktiga lösningar. Hitta små, små förändringar som du orkar göra. Små, små steg i taget som kanske inte ger omedelbara, snabba resultat men som du orkar bibehålla och kanske bygga på i ett senare skede. Guld värt!

20140331-191455.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *