Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Tur att jag är löpare!

Här hemma är det VAB-fest. Eller fest och fest. Vi har haft ett par riktigt usla dagar. I tisdags fick Lilleman lite utslag och feber. Detta eskalerade till hur mycket utslag som helst; i hårbotten, kroppen, inne i munnen och halsen. Fruktansvärt! Läkarens dom var herpesvirus. Stackars lille gubbe har legat i soffan och knappt kunnat svälja vatten.

Till råga på allt var bilen på verkstan, taxi är dyrt, speciellt efter ett besök hos bilmekanikern, och hjälp saknas. Jag antar att en god kvinna reder sig själv. Inte mycket annat att göra. Tillslut fick jag en tid hos närakuten, kl 17:45. Klockan var då 17:10. Bilen fortfarande på verkstan 2.5 km bort. Vad gör en löpare? Jo, hoppar i löparkläderna och tar ett tempolopp dit. 10 minuter senare var jag där (Storeman tog hand om småkidsen), ytterligare 10 minuter senare satt jag i bilen efter en föreläsning om hur jag och maken aldrig får priset för årets bilägare (oh well). 17:45 var jag och Lilleman hos läkaren. Han kunde i och för sig inte hjälpa mig med annat än att konstatera diagnos och så hjälpte jag till med behandling; vattkopps-mousse för att minska den enorma klådan och bakterierna. Som sagt, en god kvinna reder sig själv.

20140307-131741.jpg
Idag är han pigg, min lille vän. Nu skulle jag önska lite tur, medgång och omtänksamhet.

Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *