Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Lördag får bli vila

Jag är snällare nu. Snällare mot mig själv. Resultatet blir ännu bättre nu när jag lyssnar mer på kroppen. Denna vecka har varit lite tuff. Jag har varit trött psykiskt och fysiskt. Ändå har jag fått till alla mina träningspass även om jag flyttat runt dem efter dagsform och kortat ned ett av styrkepassen och distanspasset. Man får inte vara för mål-låst på att hinna alla planerade pass. Det viktigaste måste ju vara att få ut maximal träningseffekt, inte sant? Att träna när kroppen är svag tar mig inte mot målet.

Idag vilar jag med mycket gott samvete. Jag tänker på mitt 3-timmarspass för en vecka sedan och känner mig nöjd. Imorgon springer jag 2 timmar. Idag har jag och kidsen fixat och grejat. Äntligen hittade vi till frisören:

20140222-134134.jpg
Killen som gillar frisören
Idag tänkte jag anmäla mig till Womens health halvmarathon. Den 26 april springer jag och Teresa dessa 21 kilometer i tävlingsklassen. Det vill säga med siktet på under 1.55. Det är fort för mig men det ska gå. Det blir en bra uppvärmning inför maran.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *