Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Tidig styrketräning

Klockan ringde tidigt imorse eftersom jag skulle styrketräna innan jobbet. Lite frukost och sen off till gymmet. Idag stod chinsträning på schemat. Det var länge sedan och det märktes. Ingen flygande fart upp till stången men det kan bli bättre 🙂 Bara att jobba vidare. Först jobbade jag utan hjälp, sedan med ett gummiband och till sist med excentriska chins (hoppa upp och hålla emot ned).

Sedan jobbade jag vidare med mina marklyft. Idag klarade jag min egen kroppsvikt (50kg). Visst ”klarar” jag betydligt mer men som jag skrivit tidigare vill jag göra det med fin teknik. Jag skulle lätt kunna ladda på mycket mer om målet var att lyfta tungt men mitt mål är att lyfta rätt. Det är alltför lätt att lassa på och krumma med ryggen. Jag jobbar också vidare med min rörlighet i ryggen som är en av anledningarna till att jag vill krumma med ryggen vid tyngre lyft.

20140210-150217.jpg
Vad sägs om nya utseendet på bloggen förresten? De flesta av er läser min blogg via mobilen och därför har jag valt ett mobilanpassat utseende. Kategorier, etiketter, sökfunktion m.m. hittar du längst ned på sidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *