Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Veckans träning

Äntligen frisk – äntligen träning! Jag börjar alltid få krämpor när jag tvingats avhålla mig från träning mer än några dagar. Denna gång var det pirriformis som bråkade. Det strålade längs hela lårbenet när jag gick snabbt. Så fort jag började träna försvann det. Redan efter andra passet. Förra veckans träning då:

Måndag
Vila eftersom jag inte kom in på gymmet :)
Tisdag
Styrketräning, helkropp
Onsdag
Vila
Torsdag
Vila
Fredag
Löpning,45 minuter distans
Lördag
Styrketräning, helkropp
Söndag
Löpning, långpass

Skönt att vara tillbaka! Det firar vi med en hälso-shot:

20140203-185301.jpg
Pressad citron, riven ingefära och spirulinapulver

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *