Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Lördagsfys

Imorse fick barnen äntligen testa Minilandet på gymmet. Jag säger äntligen eftersom de längtat. De ville att jag skulle dra till gymmet direkt och lämna dem till lekandet 🙂

Efter den obligatoriska uppvärmningen hade jag stämt träff med skivstången. Jag inledde med tom stång och stöt för att ytterligare köra igenom kroppen. Också för att jag älskar den övningen. Sedan gick jag över på marklyft. Jag kör ganska lätt eftersom det är oerhört viktigt mig att hålla tekniken. Det är så lätt att kuta med ryggen, speciellt om man är stel i ryggen som jag. Alltså lite lättare vikter men strikt teknik. Sedan gick jag över på djupa knäböj. Mellan varje set körde jag djupa jämfotahopp på en bosuboll. Darrigt!

20140201-203436.jpg
Jag kunde dock inte motstå ”buren” på väg till ryggstretchen och slängde mig upp i ett par set av chins både med handflator vända mot och från mig. Jag var stark idag!

20140201-203702.jpg
Jag är så sjukt på för träning! Nu är det kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *